29 شهریور 1403 پنجشنبه
تهیه کارنامه عملکردی کمیته های بیمارستان ها

صورت جلسات کمیته های تشکیل شده در سال 1401 همه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، توسط اداره کیفیت و اعتباربخشی بررسی و مورد ارزیابی و تحلیل کیفی و کمی قرار گرفت.

استقرار سامانه سیب در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در سطح کشور

در راستای اجرای بهینه ماده پنجاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در زمینه ارتقای کیفیت مراقبت های بارداری به منظور توسعه فرزند آوری و ترویج زایمان طبیعی، استقرار پرونده الکترونیک یکپارچه و برخط سلامت با امکان دسترسی در همه بخش های بهداشت و درمان دولتی و غیردولتی، نشست مشترک با هدف راه اندازی سامانه سیب (سامانه یکپارچه بهداشت) در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در سطح کشور برگزار شد.

تشکیل کارگروه تدوین استانداردهای اعتباربخشی در کوریکولوم رشته پرستاری و مامایی

با توجه به اینکه پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستان ها نیاز به یک برنامه ریزی منسجم با حمایت روسا و مدیران ارشد همه معاونت ها از جمله معاونت درمان، معاونت آموزشی و... دارد، اداره کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان هماهنگی های لازم با دانشکده پرستاری و مامایی برای در نظر گرفتن استانداردهای اعتباربخشی در کوریکولوم آموزشی رشته پرستاری/مامایی صورت گرفته است.

اجرای فرآیند رضایت سنجی یکپارچه و الکترونیک از کارکنان بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران

با توجه به اهمیت مدیریت منابع انسانی و نقش مهم کارکنان در کیفیت خدمات، وضعیت رضایتمندی کارکنان به عنوان یکی بزرگترین سرمایه های سازمانی، برای اولین بار بصورت یکپارچه و الکترونیک در سطح بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی شد.

نشست هم اندیشی بررسی و اصلاح فرآیند ترخیص در مراکز تابعه دانشگاه

با توجه به طولانی بودن فرآیند ترخیص و نارضایتی مراجعه کنندگان به بیمارستان های دانشگاه، نشستی به منظور بررسی فرآیند ترخیص و اصلاح آن با حضور مدیران و کارشناسان مربوطه در روز شنبه چهاردهم مرداد 1402 در معاونت درمان برگزار شد.