لیست اخبار صفحه :47
هم‌اندیشی مدیر امور پرستاری دانشگاه با مدیران پرستاری بیمارستان‌ها در خصوص دوره ششم انتخابات نظام پرستاری

جلسه هم اندیشی مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و غیردولتی با حضور سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، پریوش آجودانی، کارشناس مسئول نیروی انسانی و پرستو آریاملو، کارشناس مدیریت امور پرستاری در روز چهارشنبه بیست و دوم شهریور 1402 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی RCA ,FMEA

جلسه آموزشی RCA ,FMEA با حضور مسئولین ایمنی و کارشناسان بهبود کیفیت بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی تهران برگزار شد.

بررسی و رفع چالش های موجود در امر خدمت رسانی به افراد مستقر در مرکز یاورشهر3
بازدید از مرکز یاورشهر3 (مرکز زخم باز)

بررسی و رفع چالش های موجود در امر خدمت رسانی به افراد مستقر در مرکز یاورشهر3

بازدید از مرکز یاورشهر3 (مرکز زخم باز) به منظور بررسی و رفع چالش های موجود در امر خدمت رسانی به افراد مستقر در آن مرکز، روز سه شنبه 14 شهریور 1402 با حضور نمایندگان معاونت درمان برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان:  دریافت خدمات درمانی شایسته، جزئی از حقوق بنیادین انسان ها در هر جامعه ای صرف نظر از ملاحظات نژادی، دینی، فرهنگی و... بوده است
جلسه با روسای اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در خصوص چالش های مراکز درمانی در زمینه ارائه خدمت به اتباع

دکتر گنجعلی خان: دریافت خدمات درمانی شایسته، جزئی از حقوق بنیادین انسان ها در هر جامعه ای صرف نظر از ملاحظات نژادی، دینی، فرهنگی و... بوده است

با توجه به مراجعه پناهندگان و مهاجرین خارجی به مراکز درمانی که اغلب فاقد پوشش بیمه ای بوده و توانایی پرداخت هزینه های درمانی خود را ندارند، جلسه ای با روسای اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور برای چاره اندیشی در این زمینه و به منظور کاهش بار مالی هزینه های درمانی و دارویی این افراد که به بیمارستان ها تحمیل می شود، 8 شهریور 1402 و در محل دفتر ریاست اداره امور بین الملل اداره اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور برگزار شد.

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان: با افتتاح واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار، یکی از اهداف بیمارستان که پاسخگویی بیشتر به جامعه است مرتفع می‌شود
افتتاح واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستان مرکز طبی کودکان

با هدف افزایش اثربخشی آموزش، ایجاد انگیزه در بیمار و خانواده برای پیگیری درمان و جلوگیری از بستری مجدد بیمار واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار واقع در بیمارستان مرکز طبی کودکان افتتاح شد.

دکتر قناعتی: توسعه گردشگری سلامت باعث کاهش مهاجرت کادر درمان و ارتقای اقتصادی و  امنیتی کشور می شود
میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از نشست تخصصی کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران

دکتر قناعتی: توسعه گردشگری سلامت باعث کاهش مهاجرت کادر درمان و ارتقای اقتصادی و امنیتی کشور می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست تخصصی کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران گفت: توسعه گردشگری سلامت باعث کاهش مهاجرت کادر درمان و ارتقای اقتصادی و امنیتی کشور می شود. این نشست با محوریت بررسی راهکارهای عملی و اجرایی توسعه گردشگری سلامت به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.