29 شهریور 1403 پنجشنبه
تدوین دستورالعمل پیگیری و ارجاع بیماران مبتلا به سوء تغذیه

جلسه ای در ارتباط با اهمیت توجه به سوء تغذیه در بیماران بستری در بیمارستان ها، در زمان بستری و همچنین پس از ترخیص از بیمارستان و اهمیت تدوین دستورالعمل جامع و هدفمند با هدف ساماندهی سیستم ارجاع در هردو سطح یعنی ارجاع بیماران از بیمارستان ها به سیستم بهداشتی برای پیگیری روند درمان پس از ترخیص و همچنین ارجاع بیماران نیازمند دریافت خدمات تخصصی از بهداشت به سیستم بیمارستانی برگزارشد.

دکتر گنجعلی خان: انگیزه و علاقمندی کارشناسان IPD نیرو محرکه اصلی برای برخورداری از یک سیستم پویا به منظور برطرف کردن موانع و چالش است

جلسه بررسی فرآیندهای اجرایی سامانه ویزیت آنلاین بیماران بین الملل دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

دوره آموزش ضمن خدمت کارکنان

دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان با موضوع صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری و تکریم ارباب رجوع ( دوره تخصصی شغلی) به صورت حضوری به مدت شش ساعت در معاونت درمان با حضور کارکنان معاونت درمان در سالن اجتماعات در دو سطح مدیران و کارشناسان برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با دستگاه ماموگرافی و اجزای تشکیل دهنده و اصول نگهداشت آن

سومین دوره آموزشی حضوری اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه در سال 1402 با عنوان آشنایی با دستگاه ماموگرافی و اجزای تشکیل دهنده و اصول نگهداشت آن در روز سه شنبه بیست و هفتم تیر 1402در معاونت درمان برگزار شد.

مشارکت معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجرای  طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران

مشارکت معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجرای طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران

طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران تحت نظارت فرمانداری و با همکاری دستگاه های متولی این حوزه از جمله دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، شهرداری، اورژانس کشور، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و ... و با هدف ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر تهران از روز شنبه بیستم لغایت چهارشنبه بیست و هشتم تیرماه 1402 در مجتمع فوریت های خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.

مدیریت دانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران و اشتراک گذاری تجربه ها در حوزه آموزش به بیمار

مدیریت دانش بخش ها مختلفی دارد و یک بخش مهم آن ثبت تجربه است. بیمارستان ها و به طور کلی سازمان های بهداشتی درمانی با چالش های زیادی مواجه هستند که اشتراک گذاری تجربه ها می تواند چالش ها را حل کند و آزمون و خطا را کاهش دهد. در این برنامه تامز بست تجربیات چند بیمارستان در حوزه آموزش به بیمار ارائه می شود.

کارگاه آموزشی دو روزه تیم پاسخ سریع RRT

در راستای سند چشم انداز سلامت کشور تا سال ۱۴۰۴ مبنی بر آمادگی دانشگاه های علوم پزشکی برای پاسخگویی به بحران های حوزه سلامت، کارگاه دو روزه دوره مقدماتی تیم پاسخ سریع در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.