بررسی موارد صدور پروانه بیمارستان یاس

به منظور بررسی وضعیت درخواست های ثبت شده در سامانه الکترونیک صدور پروانه با هدف کمک به تسریع در انجام فرآیندهای سامانه و بررسی موانع موجود در فرآیندها، جلسه مشترکی با حضور دکتر جعفریه، رئیس مجتمع بیمارستانی یاس، روز چهارشنبه نوزدهم مرداد 1401 در دفتر مدیریت بیمارستان برگزار شد.

وبینار مدیریت ریسک و عدم انطباق در آزمایشگاه بالینی

اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان نهمین وبینار آموزشی خود را با موضوع مدیریت ریسک و عدم انطباق در آزمایشگاه بالینی بر اساس ایزو 15189 با سخنرانی دکتر مهرداد ونکی، دکترای علوم آزمایشگاهی و مدیریت کسب و کار بصورت مجازی روز شنبه بیست و دوم مرداد 1401 برگزار کرد.

آموزش و توانمندسازی کارشناسان مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در خصوص صدور مجوز آمبولانس خصوصی

در جلسه آموزش و توانمند سازی کارشناسان مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با صدور مجوز آمبولانس خصوصی، معصومه زینلی، کارشناس صدور پروانه های معاونت درمان آموزش های لازم با استفاده از ابزارهای کمک آموزشی نظیر پاورپوینت در خصوص آشنایی با آیین نامه و آخرین دستورالعمل ها، نحوه رسیدگی به درخواست ها در سامانه الکترونیک صدور پروانه و پاسخگویی به متقاضیان به آموزش داده شد.

جلسه کمیسیون ماده بیست صدور پروانه

در جلسه کمیسیون ماده بیست صدور پروانه تعداد پنجاه و نه پرونده درخصوص صدور موافقت اصولی، صدور پروانه موسسات، صدور پروانه مسئول فنی، تمدید موافقت اصولی و ... بررسی شد.

اجرایی کردن طرح HSR حمایت درمانی و ... از بیماران دیالیز در بیمارستان دکتر شریعتی

با توجه به این که نارسایی مزمن کلیوی از جمله بیماری های مزمنی است که باعث می شود فرد به علت تداوم بیماری و درمان با دیالیز نقش یک بیمار دائمی را در زندگی ایفا کرده و این موضوع اثرات متعددی را بر وضیعت فیزیولوژیک، روانی و توانایی عملکرد او باقی می گذارد، معاونت درمان به دنبال طراحی مدل مداخله ای برای افزایش کیفیت زندگی بیماران تحت درمان با دیالیز بوده و در این زمینه بیمارستان دکتر شریعتی به عنوان الگوی اجرای طرح مذکور انتخاب شده است تا در صورت دستیابی به نتایج مؤثر در سایر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز پیاده سازی شود.

وبینار آموزشی تعیین گروه های خونی و رفع چالش های پیش رو

وبینار آموزشی تعیین گروه های خونی و رفع چالش های پیش رو با سخنرانی دکتر فاطمه میرزائیان، دکترای هموتولوژی و بانک خون و سرپرست بخش سرولوژی اختصاصی پایگاه انتقال خون تهران روز سه شنبه یازدهم مرداد 1401 به صورت مجازی برگزار شد.

هماهنگی ارجاع بیماران شیمی درمانی

در نشست هماهنگی ارجاع بیماران شیمی درمانی که به دعوت اداره پیوند و بیماری­های خاص معاونت درمان برگزار شد، در خصوص نحوه ارجاع بیماران شیمی درمانی سرپائی از مراکزی که این خدمت در آن ها انجام نمی شود، به مراکز دارای بخش شیمی درمانی سرپائی دارای ظرفیت پذیرش بحث و گفت و گو شد.

دکتر آرش سیفی: دستیابی به ارتقا ایمنی و سلامت بیماران از اهداف معاونت درمان است

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی با حضور دکتر آرش سیفی، عضو هیئت علمی کمیته کنترل عفونت دانشگاه، دکتر زینب صیامی مشاور بیماری عفونی معاونت درمان، مهناز هادی پور, کارشناس مسئول کنترل عفونت و دیگر پزشکان کنترل عفونت روز دوشنبه دهم مرداد 1401 با همکاری کالج بین الملل برگزار شد.

تاکید دکتر شیرین افهمی، به نقش سوپروایزر کنترل عفونت در نظام مراقبت عفونت بیمارستانی

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی با حضور دکتر شیرین افهمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مدرس و سوپروایزرهای بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی روز یکشنبه نهم مرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.