چهارمین کارگاه آموزشی شناسایی مرگ مغزی

دوره آموزشی شناسایی مرگ مغزی با هدف ارتقاء آگاهی پرستاران بخش های اورژانس و ICU بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در خصوص شناسایی مرگ مغزی و اطلاع به موقع به واحدهای فراهم آوری دانشگاه برگزار شد.

بررسی و بازآموزی استانداردهای اعتباربخشی محور مدیریت اطلاعات سلامت

جلسه بررسی و بازآموزی استانداردهای اعتباربخشی محور مدیریت اطلاعات سلامت با حضور دکتر سید احمد رضایی، سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و دکتر علی گنجعلیخان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، برگزار شد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان: تقویت عملکرد دفاتر بهبود کیفیت بیمارستان ها به عنوان بازوهای مدیریتی، نقش اساسی در بهبود کیفیت خدمات دارد

مراسم گرامیداشت روز ملی کیفیت با شعار «کیفیت از من آغاز می شود» با حضور مدیران نظارت و اعتباربخشی و تعالی بالینی امور بیمارستان های معاونت درمان برگزار شد.

تاکید دکتر قناعتی بر آینده نگری و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها
جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت برگزار شد

تاکید دکتر قناعتی بر آینده نگری و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه آموزشی «اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت» با تاکید بر آینده نگری گفت: هر چیزی که نشود آن را متر کرد، نمی توان به درستی مدیریت کرد.

جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت

جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت و با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر جواد ملبوبی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، روسا، مدیران و معاونان درمان بیمارستان ها و مدیران ارشد معاونت درمان، روز پنجشنبه، دوازدهم آبان 1401 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

بررسی چالش های واحد فراهم آوری اعضا دانشگاه

در جلسه بررسی چالش های فراهم آوری اعضا که با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه و دکتر رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد، در خصوص مطالبی چون انحصاری شدن برخی از خدمات در مراکز درمانی، تحلیل تعرفه های فعلی در خصوص فرآهم آوری بافت و ارسال به وزارت متبوع، تصویب تعرفه ها در هیئت رئیسه دانشگاه، تأمین اعتبارات لازم برای clean room، مرتفع شدن مسائل حقوقی و تعیین تکلیف نیروی انسانی واحد فراهم آوری ارگان و بافت و ... بحث شد.