• تاریخ انتشار : 1402/10/25 - 10:15

دومین جلسه نهایی سازی چک لیست های نظارتی محور های پرتوپزشکی

دومین جلسه نهایی سازی چک لیست های نظارتی محورهای پرتوپزشکی با حضور کارشناسان و صاحب نظران وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران و البرز به میزبانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز یکشنبه 24 دی 1402 تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دومین جلسه نهایی سازی چک لیست های نظارتی محورهای پرتوپزشکی با حضور کارشناسان و صاحب نظران وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران و البرز به میزبانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز یکشنبه 24 دی 1402 تشکیل شد.
چک لیست شش بخش رادیوتراپی، سنگ شکن، پزشکی هسته ای، رادیولوژی و سونوگرافی، تصویربرداری، رادیولوژی فک و صورت که توسط گروه نظارت بر مراکز پرتوپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران طبق استانداردها و آیین نامه های موجود تهیه و به وزارت متبوع پیشنهاد شده بود با نظر وزارت بهداشت در این جلسات بررسی و نهایی شد؛
محورهای بررسی شده فاقد چک لیست نظارتی ابلاغی بودند، بنابر این چک لیست های نهایی شده به وزارت متبوع ارسال و در سطح کشور ابلاغ خواهند شد.
لیلا شهبازی، کارشناس مسئول گروه نظارت بر مراکز پرتوپزشکی معاونت درمان در حاشیه جلسه موارد و چالش های نظارتی را مطرح کرد.
در این نشست مقرر شد حداقل های ترالی احیا مورد استفاده در موسسات رادیولوژی و سونوگرافی و موسسات رادیولوژی فک و دهان با اعلام نظر کارشناسان اورژانس تدوین و به وزارت بهداشت پیشنهاد شود.
اعضای گروه در زمینه الزام مراکز تصویربرداری و موسسات رادیولوژی به عدم تحویل فیلم رادیوگرافی به بیماران اذعان کردند، نظارت و پایش مطب پزشکان ارجاع دهنده در خصوص عدم اجبار بیمار به ارائه فیزیک تصاویر به موازات این الزام ضروری است.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار پرتوپزشکی