• تاریخ انتشار : 1402/10/16 - 08:26

نشست نهایی سازی چک لیست های نظارتی محورهای پرتوپزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اولین جلسه مشترک به میزبانی این معاونت با حضور کارشناسان و صاحب نظران وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران و البرز با موضوع نهایی سازی چک لیست های نظارتی محورهای پرتوپزشکی روز چهارشنبه 13 دی 1402 تشکیل شد.

در این جلسه چک لیست محورهای فاقد چک لیست نظارتی ابلاغی که توسط گروه نظارت بر مراکز پرتوپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تدوین شده بود مورد بررسی قرار گرفت و چک لیست های نهایی در سطح کشور ابلاغ خواهند شد.
 با موافقت اعضا مقرر شد با توجه به وجود چالش های متعدد در حیطه نظارت مراکز پرتوپزشکی، جلسات مشترک فصلی به منظور ایجاد وحدت رویه و طرح ابهامات در موارد نظارتی تشکیل شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار پرتوپزشکی