19 شهریور 1403 دوشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/05/25 - 12:12

اولین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت

واحد گردشگری سلامت معاونت درمان اولین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت را با محوریت آشنایی با الزامات و ساختار دپارتمان بیماران بین الملل برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اولین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت با تدریس شیما هادوی، کارشناس مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان، با حضور سیده فاطمه حسینی، کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان و کارشناسان IPD بیمارستان های تحت پوشش در بیمارستان مرکز قلب تهران روز یک شنبه بیست و دوم مرداد 1402، برگزار شد.
هادوی در خصوص برنامه منتورینگ آموزشی گفت: با توجه به برنامه های معاونت درمان در خصوص توسعه گردشگری سلامت دانشگاه، این دوره آموزشی در پنج جلسه با عناوین آشنایی با الزامات و ساختار دپارتمان بیماران بین الملل، نحوه جذب بیماران بین الملل، آشنایی با فرآیند پذیرش و درمان، نحوه پیگیری و فرآیندهای مالی مرتبط با بیماران بین الملل در سه هفته آتی به میزبانی بیمارستان های مرکز طبی کودکان، شریعتی، یاس، رازی پوست به منظور آموزش و توانمندی تیم IPD بیمارستان ها برگزار خواهد شد.
در این جلسه که با محوریت آشنایی با الزامات و ساختار دپارتمان بیماران بین الملل بود در خصوص زیرساخت ها و الزامات قانونی واحد IPD، نحوه اخذ مجوز IPD، آشنایی با ساختار تیم IPD بیمارستان ها و شرح وظایف آن ها صحبت شد.
کارشناسان IPD بیمارستان ها، درباره مباحث مذکور به بیان نظرات خود پرداختند و تجارب مرتبط در این زمینه را به اشتراک گذاشتند.
این جلسه با ارائه همکاران مرکز قلب در خصوص اقدامات و فعالیت های انجام شده برای بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران بین الملل و بازدید از واحد IPD این مرکز به پایان رسید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار گردشگری سلامت
  • کد خبر : 241990
شیما هادوی