• تاریخ انتشار : 1402/11/11 - 11:40

جلسه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی با محوریت کمیته های بیمارستانی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی با محوریت کمیته های بیمارستانی با حضور سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی و زکیه فقیهی، کارشناس نظارت بر کمیته های دانشگاهی و بیمارستانی و رابطین کمیته های بیمارستان ها، روز سه شنبه 10 بهمن 1402 در معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر آموزش سنجه های اعتباربخشی و تاکید بر نقش و اهمیت کمیته های بیمارستان ها، از سامانه سمفاد برای بارگزاری صورتجلسات کمیته ها و برنامه زمانبندی و پایش فصلی کمیته ها رونمایی و نحوه بارگزاری و کار با سامانه به کاربران آموزش داده و تبادل نظر شد.
درخصوص ویرایش جدید آئین نامه کمیته های بیمارستان ها توضیح داده شد و ابهامات احتمالی مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج تحلیلی کارنامه عملکرد کمیته های بیمارستان ها که برای اولین بار توسط اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان تهیه و به بیمارستان ها ارسال شده بود، به عنوان مهمترین اهرم نظارتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی