نخستین نشست مجازی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با پزشکان مطبها، مدیران و کادر درمانی بیمارستانهای خصوصی مناطق تحت پوشش
نخستین نشست مجازی دکتر سیدفرشاد علامه با پزشکان مطبها، مدیران و کادر درمانی بیمارستانهای خصوصی مناطق تحت پوشش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه باهدف تسهیل ارتباط مستقیم فعالان حوزه درمان بخش خصوصی تابعه و بهرهگیری از ظرفیت خوب این حوزه در کمک به بار مراجعان سرپایی کووید 19 به بیمارستانهای ریفرال دانشگاهی سهشنبه 22 مهر 1399 نخستین ارتباط مجازی را با پزشکان مطبها، مدیران و کادر درمانی بخش خصوصی از طریق شبکه اجتماعی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tritapp) برگزار کرد.
وی با اشاره به نقش فناوریهای دیجیتال برای ارتقای کیفیت خدمات حوزه درمان گفت: با توجه به شرایط اپیدمی کرونا جلسات حضوری با طیف وسیع غیرممکن است و ازاینرو راهاندازی شبکه مجازی معاونت درمان در تداوم ارتباط میان ستاد معاونت درمان با کادر درمانی بخش دولتی و خصوصی برای ارائه دستورالعملهای جدید، آگاهی از چالشهای روز مراکز درمانی و آموزشهای آنلاین بدون محدودیتهای زمانی و مکانی بسیار کمککننده است.
معاون درمان دانشگاه با تأکید بر ضرورت ورود و همکاری بخش خصوصی درمان به خدمترسانی کرونا افزود: در حال حاضر بار زیادی از مراجعان سرپایی و بستری متوجه بیمارستانهای دانشگاهی است این در حالی است که ما با یک پاندمی مواجهیم که پایان آن را نمیدانیم. از سویی با توجه به پتانسیل و ظرفیتهای خوب بخش خصوصی به نظر میرسد اگر آموزشها و نظارتهای لازم انجام گیرد بتوان در درمان بیماران سرپایی مبتلا به کرونا از کمک این بخش بهره برد. این مهم جز با همکاری دوسویه و ارتباط مداوم مراکز خصوصی تابعه با ستاد معاونت درمان دانشگاه میسر نمیشود.
دکتر علامه با تأکید بر نقش رسانه ملی و خبرگزاریها در ایجاد ارتباط گسترده بخش دولتی و خصوصی برای مدیریت بهتر پاندمی کووید 19 از طریق اطلاعرسانی گسترده این رویداد تأکید کرد. گفت: بهعنوان یک وظیفه ملی و اخلاقی همه ما باید کمک کنیم تا کمی از خستگی و فرسودگی کادر درمانی بیمارستانهای خدمت دهنده کرونا که 8 ماه بیوقفه در حال خدمترسانی به بیماران کرونا و غیر کرونا هستند بکاهیم.
ارسال نظر