برگزاری پنل مجازی تازه های تغذیه در کووید ۱۹
پنل مجازی تازه های تغذیه در کووید ۱۹ با حضور مدیر درمان دانشگاه و بیش از 400 شرکت کننده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، پنل مجازی تازه های تغذیه در کووید۱۹ به همت واحد تغذیه بالینی این معاونت و با حضور دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان دانشگاه، دکتر حسین ایمانی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی، دکتر حامد محمدی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی، دکتر ثریا ابراهیم پور متخصص تغذیه و عضو هئیت علمی، دکتر ندا علیجانی متخصص عفونی و هیئت علمی بیمارستان شریعتی و شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰ در بستر شبکه مجازی tritapp با بیش از 400 شرکت کننده برگزار شد.
در ابتدا دکتر گنجعلی خان در خصوص اهمیت و ضروت تغذیه در دوران شیوع و ابتلا بیماران به کووید19پرداخت و گفت: اخبار متعدد و گاهی شایعاتی در زمینه مصرف یک ماده غذایی خاص، ویتامین و مکمل های مختلف در دوران ابتلا به کووید 19 در جامعه و فضای های مجازی منتشر می شود که به اطلاع رسانی درست نیاز دارد و برگزاری پنل هایی به این صورت را ایجاب می کند.
دکتر علیجانی در خصوص مدیریت تغذیه در عفونت های مرتبط با کووید ۱۹ توضیحاتی را ارائه کرد.
دکتر ایمانی در زمینه مکملهای غذایی در دوران ابتلا به کووید ۱۹، انواع این مکمل ها،میزان تاثیرات آن در بهبود و درمان بیماری و مطالعاتی که در این زمینه انجام شده است به ارائه مطلب پرداخت.
دکتر محمدی مدیریت تغذیه بیماران پس از ترخیص از ICU را بررسی و نکات مربوطه را بیان کرد.
دکتر ابراهیم پور نکاتی را پیرامون مدیریت سندروم خستگی پس از ابتلا به کووید ۱۹ ارائه و در خصوص بهبود این وضعیت ضعف و خستگی مطالبی را بیان کرد.
در پایان سوالات مطرح شده بیان و پاسخ لازم ارائه شد.
ارسال نظر