31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 13:29

یکسان سازی ثبت اطلاعات بخش های پرتویی در HIS

اولین جلسه یکسان سازی ثبت اطلاعات بخش های پرتویی درHIS بیمارستان های دانشگاهی روز یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه یکسان سازی ثبت اطلاعات بخش های پرتویی درHIS  بیمارستان های دانشگاهی با حضور مهندس لیلا شهبازی، کارشناس مسئول گروه نظارت بر مراکز پرتوپزشکی، مهندس اکبر خطیب جو، کارشناس فناوری اطلاعات معاونت درمان، مهندس شاه علی، کارشناس فناوری اطلاعات دانشگاه، کارشناسان گروه پرتو پزشکی معاونت درمان، سوپروایزران تصویربرداری و کارشناسان فناوری اطلاعات بیمارستان‌های دانشگاهی، روز یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 در معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه موانع موجود در ثبت صحیح و یکسان اطلاعات درHIS  و گزارش گیری از عملکرد بیمارستان‌ها طرح و بررسی شد.
مهندس شهبازی ضمن طرح جزئیات نیازمند اصلاح در این جلسه به اهمیت استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) و همچنین شاخص‌های عملکردی در کارنامه بیمارستانی اشاره و عنوان کرد: الکترونیک سازی فرآیندها با ایجاد بستر مناسب علاوه بر اینکه به ارتقا کیفیت خدمات و رضایت‌مندی مراجعین، که از اهداف مهم سیستم بهداشت و درمان است منتهی خواهد شد، رضایت کارکنان را با تسهیل و تسریع کردن فرآیند در پی خواهد داشت.

مهندس خطیب جو موارد تخصصی نیازمند اصلاح سیستم اطلاعات بیمارستانی را تشریح کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار پرتوپزشکی
نسرین احمدی مقیم