• تاریخ انتشار : 1402/05/04 - 11:24

کمیته اخلاق بالینی دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، کمیته اخلاق بالینی دانشگاه با حضور دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر شیوا خوشنویس، معاون مدیر نظارت و اعتباربخشی، سارا صالحی، رئیس اداره اعتباربخشی و مرضیه غزنوی، دبیر کمیته اخلاق دانشگاه روز شنبه سی و یکم تیر در معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص حداقل اطلاعات دموگرافیک قابل نمایش بیمار روی مانیتورهای اطلاع رسانی اتاق عمل در راهروهای بیمارستان بحث و تبادل نظر شد.
همچنین در خصوص مقایسه نتایج رضایت سنجی بستری و اورژانس بیمارستان های دولتی در طرح پایلوت دو نیمه سال اول و دوم سال 1401 و نحوه مدیریت درمان بیماران محتضر با توجه به مباحث علمی و فقهی بحث و تبادل نظر شد.
از جمله نکات مهم این جلسه توجه ویژه به اجرای استانداردهای اعتباربخشی/حقوق بیمار و تصمیم گیری بر اساس داده های صحیح و به موقع بود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی