• تاریخ انتشار : 1400/05/31 - 15:54

پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی یکم شهریور، روز پزشک را گرامی داشت.

متن پیام به شرح زیر است:
نوشتن و گفتن از آنان که سرمایه زندگی‌شان را به پای همنوعان ریخته‌اند؛ آنها که نیاسودند تا دیگران بیاسایند؛ انسان‌هایی که انسانیت را معنایی تازه بخشیده اند و جان و روح و جسم‌شان، تنها آرامش دیگران را خواسته است، کاری بس دشوار است.
پزشکانی که برای سلامت و نجات جان هم نوعان به سوگند و عهد خود با خدای متعال وفادار هستند و از هیچ کوششی دریغ ندارند، مخصوصاً  در پیک پنجم شیوع ویروس منحوس کرونا که شرایطی سخت تر را برای همه بویژه پزشکان و مدافعان سلامت ایجاد کرده است.
اینجانب با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، فرارسیدن اول شهریور ماه سالروز ولادت دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار جهان اسلام شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را گرامی می دارم  و از تلاش ها و خدمات ارزنده پزشکان به ویژه پزشکان دانشگاه علوم پزشکی تهران که متعهدانه برای سلامت مردم تلاش  می کنند، قدردانی می نمایم.
دکتر سید فرشاد علامه
معاون درمان دانشگاه