19 شهریور 1403 دوشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/01/23 - 11:29

پیام دکتر سعید ناطقی به مناسبت روز دندانپزشک

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها بر کسی پوشیده نیست. بیست و سوم فروردین ماه هر سال روز دندانپزشک و نماد قدردانی از مقام و جایگاه تلاشگران فعالی است که از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت، خدمات سلامت دهان و دندان جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عامل تعیین‌کننده ای در کیفیت زندگی انسان‌ها به شمار می آید.
دندان­پزشکان به عنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارائه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.
اینجانب فرا رسیدن روز دندانپزشک تبریک گفته و برای این عزیزان از خداوند متعال سعادت، سلامت و سرافرازی را آرزومندم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه