14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 07:54

پیام تسلیت معاون درمان دانشگاه در پی فوت سارا علیزاده، پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی فوت سارا علیزاده، پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتمزده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

ضایعه درگذشت همکار گرامی سرکار خانم سارا علیزاده، پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)  موجب تاسف و تاثر گردید.

اینجانب، این فقدان را به خانواده محترم ایشان و جامعه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحومه و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان ایشان مسألت می‌نمایم.

دکتر سعید ناطقی

معاون درمان دانشگاه