14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 10:34

پیام تسلیت سرپرست معاونت درمان دانشگاه در پی شهادت سید حسن نصرالله

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه در پیامی، شهادت جناب سیدحسن نصرالله رضوان‌الله‌علیه دبیرکل حزب‌الله لبنان را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم ربّ الشّهداء و الصدیقین

ولا تحْسبنّ الّذین قتلوا فی سبیل اللّه أمْواتًا بلْ أحْیاءٌ عنْد ربّهمْ یرْزقون

هرگز گمان مبر آن ها که در راه خدا کشته شده اند مردگانند، بلکه آن ها زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.

رژیم سفاک صهیونیستی در هنگامه شکست مفتضحانه برای جبران انزوای خود، به ترور‌های هدفمند و مذبوحانه روی آورده است، غافل از آنکه روز به روز بر رسوایی این رژیم جنایتکار و ضد بشری افزوده خواهد شد.

ترور ناجوانمردانه شهید سید حسن نصرالله به همگان ثابت کرد که این غده سرطانی برای نیل به اهداف نامشروع خود از هیچ اقدام غیرانسانی دریغ نخواهد کرد.

اینجانب شهادت سید حسن نصرالله را خدمت مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و امت اسلامی، رزمندگان جبهه مقاومت، مردم مظلوم فلسطین و دانشگاهیان ارجمند تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه خداوند متعال برای این شهید بزرگوار حشر با حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش را خواهانم.

دکتر علی گنجعلی خان حاکمی

معاون درمان دانشگاه