14 تیر 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/03/14 - 15:53

پیام تسلیت دکتر سعید ناطقی در پی شهادت پدر بزرگوار خانم بهاره مصطفوی، پرستار بیمارستان حکیم

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پی شهادت پدر بزرگوار خانم بهاره مصطفوی، پرستار بیمارستان حکیم پیام تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پی شهادت سید طاهر مصطفوی، سرتیپ خلبان و پدر بزرگوار خانم بهاره مصطفوی، پرستار بیمارستان حکیم پیام تسلیت گفت.
متن پیام به این شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون

سرکار خانم بهاره مصطفوی
پرستار محترم بیمارستان کودکان حکیم

شهادت تاثربار سرتیپ سید طاهر مصطفوی، پدر بزرگوارتان و خلبان حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور شهید را تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

افتخاری است که شما و دیگر همکارانی همچون شما را در جمع خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنار خود داریم.

اینجانب با تأثّر عمیق و همدردی، صبر جمیل و اجر جزیل برای شما و خانواده محترمتان و رحمت و مغفرت الهی برای جان‌باختگان حادثه سقوط بالگرد از خداوند متعال مسألت می نمایم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه