28 شهریور 1403 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1401/06/05 - 14:48

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت فرا رسیدن روز داروساز

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز داروساز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز داروساز را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
پنجم شهریور ماه هر سال، سالروز تولد محمد زکریای رازی، روز داروسازی، بهانه قشنگی است برای یادآوری حضور پررنگ داروسازان در نظام سلامت کشور، که خوشبختانه در پیشرفت های کشور در حوزه پزشکی، سلامت و کاهش دردها و آلام بیماران، داروسازان جایگاه در خور توجه و قابل اعتنایی دارند.
اینجانب فرا رسیدن روز داروساز را خدمت تمامی داروسازان فرزانه، خدوم و پرافتخار جامعه پزشکی تبریک گفته و از این که نعمت خدمت به دردمندان را به درستی درک کرده و پاس داشته‌اید و تلاشی همه جانبه برای تسکین درد دردمندان و حفظ سلامتی مردم مبذول داشته اید، از یکایک شما سپاسگزاری می ‌نمایم.
روز داروساز بر داروسازان دانشمند و ایثارگر، مدافعان گمنام سلامت مبارک باد که وجودشان برای سلامت و آرامش مردم مبارک است.

• گروه خبری :