29 شهریور 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/06/03 - 22:37

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت روز کارمند

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز کارمند را تبریک گفت.
متن تبریک به شرح زیر است:

چهارم شهریورماه (روز کارمند)، یادآور خاطره و ارزش نهادن به مجاهدت شهدای انقلاب اسلامی، خصوصاً شهدای دولت و بزرگوارانی همچون شهیدان رجایی و باهنر است، که هدفی جز خدمت به مردم و کسب رضای خداوند نداشتند.
 روز کارمند، روز تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است، گرامیداشت روز کارمند، زمینه‌ساز اعتلای مدیریت در نظام اداری و ارتقای منزلت اجتماعی کارکنان خواهد بود. کار جوهره آدمی است و کسانی که این جوهره ارزشمند را با تعهد، اعتقاد و ایمان پیوند می‌زنند جهادگران راه خدا هستند.
اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ شهیدان رجایی و باهنر، روز کارمند را به همه خدمتگزاران کشور به ویژه همکاران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک می‌گویم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه