• تاریخ انتشار : 1402/02/09 - 17:39

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت روز روانشناس

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز روانشناس و مشاور را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز روانشناس و مشاور را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
نهم اردیبهشت  مصادف با ۲۸ آوریل به عنوان روزجهانی روانشناس و مشاور نامگذاری شده و یاد آور تلاش  آنانی  است که برای آرامش روانی جامعه تلاش می کنند.
 ضرورت و اهمیت  نقش موثر روانشناس  در زندگی افراد  در تامین سلامت روان یک جامعه  مشهود است و نامگذاری به این نام بر رسالت بزرگ جامعه بزرگ مشاوران و روانشناسان تاکید دارد که برای تزکیه و باز آفرینی روانی سالم آحاد جامعه در تکاپو هستند.
ضمن تبریک روز روانشناس به همه روانشناسان و مشاوران متعهد در سراسر کشور به ویژه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و ابراز تشکر و قدردانی از اهتمام دلسوزانه این عزیزان که باتمام توان خود سعی در کاهش رنج و آلام آحاد جامعه می نمایند، امیدوارم به لطف خداوند رحمان و با تداوم شاهد تثبیت، رشد و بالندگی شاخص های سلامت روانی، اجتماعی در سطح کشور باشیم.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان