14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/02/09 - 09:31

پیام تاثر دکتر سعید ناطقی به مناسبت درگذشت دکتر آل سعیدی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی از درگذشت دکتر آل سعیدی، دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار تاثر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
ضایعه اسفناک درگذشت سرکار خانم دکتر آل سعیدی، دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موجبات تالم و تاثر عمیق جامعه عزیز پزشکی را در پی داشت.
اینجانب درگذشت این همکار گرانقدر، پرتلاش، انسان وارسته، فرهیخته و متواضع را به جامعه بزرگ پزشکی و خانواده محترم ایشان، تسلیت عرض نموده، برای آن مرحومه از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواهانم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه