• تاریخ انتشار : 1401/02/25 - 08:20

همایش پیاده روی در آخرین روز هفته سلامت

در همایش پیاده روی در آخرین روز هفته سلامت، با همراهی دکتر بهرام عین الهی، وزیر بهداشت در بوستان جوانمردان برگزار شد از پرستاران ورزشکار در رشته های مختلف تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، همایش پیاده روی در آخرین روز هفته سلامت با همراهی دکتر بهرام عین الهی، وزیر بهداشت در بوستان جوانمردان تهران، روز جمعه بیست و سوم اردیبهشت 1401 برگزار شد.
در این همایش که با حضور سیمین رنجبران، مدیر امور پرستاری دانشگاه، پرستاران ورزشکار و صاحب مقام های ورزشی شرکت کرده بودند، از راشین همتی، پرستار بیمارستان مرکز طبی که در  ورزش های جسمانی و رزمی، طاهره فدایی، پرستار بیمارستان مرکز طبی کودکان که در ورزش والیبال و مهوش آگاهی پرستار بیمارستان شریعتی، عضو فعال فرهنگی و ورزشی بیمارستان مذکور تعدادی  از پرستاران ورزشکار و صاحب مقام های ورزشی شرکت کردند و مورد تقدیر قرار گرفته اند.
برای مشاهده برنامه اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : امور فرهنگی ,رویدادها و اطلاعیه ها,اخبار معاونت درمان