31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 14:00

نشست بررسی برنامه های عملیاتی مدیریت امور پرستاری

نشست بررسی برنامه های عملیاتی مدیریت امور پرستاری با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه و سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه و سایر کارشناسان در روز شنبه 18 آذر 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نشست بررسی برنامه های عملیاتی مدیریت امور پرستاری با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، سارا صالحی، رئیس گروه ارتقای کیفیت و اعتباربخشی، فاطمه احمدآبادی، کارشناس مسئول کنترل کیفی، فاطمه میربازغ، کارشناس مسئول آموزش کارکنان و فاطمه پولادی، کارشناس مدیریت امور پرستاری در روز شنبه 18 آذر 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

در این نشست برنامه های عملیاتی مدیریت پرستاری که شامل آموزش و توانمندسازی کارکنان پرستاری شاغل در بخش ویژه و مدیران ارشد و میانی پرستاری، الکترونیک سازی مستندات پرستاری، برنامه های تعهدحرفه ای (حریم و پوشش بیمار، پوشش و رفتار حرفه ای کادر پرستاری و کارگاه های تعهدحرفه ای)، برنامه البسه بیماران و ... مورد بررسی قرار گرفت. برنامه های مذکور در سال 1401 و شش ماهه اول 1402 مورد مقایسه قرار گرفت. چالش هایی که در راستای اجرای برنامه ها مطرح بود مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت میزان هدف و وضعیت هر برنامه در فصول مختلف ارزیابی و برخی تغییرات لازم اعمال شد.
در پایان مقرر شد نتایجی از اجرای اقدامات اصلاحی در راستای برنامه پوشش و رفتارحرفه ای کادر پرستاری در بیمارستان های تحت پوشش و نیز برنامه البسه بیماران به معاون درمان دانشگاه گزارش شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی