• تاریخ انتشار : 1402/04/31 - 08:57

مشارکت معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجرای طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران

طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران تحت نظارت فرمانداری و با همکاری دستگاه های متولی این حوزه از جمله دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، شهرداری، اورژانس کشور، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و ... و با هدف ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر تهران از روز شنبه بیستم لغایت چهارشنبه بیست و هشتم تیرماه 1402 در مجتمع فوریت های خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با توجه به لزوم ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر تهران، دور اول طرح ساماندهی متکدیان در سال 1402، تحت نظارت فرمانداری شهر تهران و با همکاری دستگاه های متولی این حوزه از جمله دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، شهرداری، اورژانس کشور، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، هلال احمر و ... از روز شنبه 20 ام لغایت چهارشنبه 28 ام تیرماه 1402 در مجتمع فوریت های خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد. هدف از اجرای این طرح شناسایی آسیب دیدگان اجتماعی، جداسازی متکدیان حرفه ای از افراد بی بضاعت، ارائه حمایت از طریق سازمان های حمایتی به افراد کم برخوردار و در نهایت شناسایی افراد بیمار نیازمند به درمان بود. در همین راستا تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از یک پزشک، یک مراقب سلامت و یک مددکار اجتماعی در روز دوشنبه مورخ 26 تیرماه در مجتمع فوریت های خدمات اجتماعی مستقر شده و ضمن ارائه خدمات درمانی لازم، 2 نفر از بیماران را با هماهنگی اورژانس تهران جهت دریافت خدمات تخصصی تر به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه ارجاع دادند. لازم به ذکر است طرح مذکور تا پایان سال 1402 بصورت ماهیانه ادامه خواهد داشت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار و رویدادهای مددکاری اجتماعی
آرزو سلطانی فرد

آرزو سلطانی فرد