31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/08/20 - 02:36

مراسم بزرگداشت روز فناوری اطلاعات سلامت

مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات سلامت با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها روز شنبه 20 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، همزمان با هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت و 20 آبان، روز ملی فناوری اطلاعات سلامت مراسم تجلیل از همکاران بخش مذکور، با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر محمدرضا قدیمی، سرپرست گروه کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت، مسئولان واحد‌های فناوری اطلاعات سلامت بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی روز شنبه 20 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.
در این مراسم چالش ها و مشکلات مسئولین بیمارستان ها مطرح شد و دکتر گنجعلی خان فرآیندهای جدید معاونت درمان را به اطلاع رساند.
همچنین در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دکتر محبوبه میرزایی، رئیس پیشین اداره فناوری اطلاعات سلامت، معارفه دکتر محمدرضا قدیمی، به عنوان سرپرست جدید اداره فناوری اطلاعات سلامت انجام شد.
از زحمات همکاران پرتلاش با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی