لیست اخبار صفحه :64
بررسی فرآیندهای اعزام بیماران بین الملل از مرکز پزشکی بین المللی دانشگاه در سبطین

در راستای ارتقا برنامه گردشگری سلامت دانشگاه و با توجه به راه اندازی مرکز پزشکی بین الملل دانشگاه در سبطین، جلسه بررسی فرآیندهای اعزام بیماران بین الملل به بیمارستان های دانشگاه روز سه شنبه نهم خرداد 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

دکتر قناعتی: کاهش هزینه ها، افزایش کیفیت درمان و بهره وری از ویژگی های کلینیک مجازی است
رونمایی از نخستین کلینیک مجازی دانشگاهی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران

نخستین کلینیک مجازی دانشگاهی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد. این کلینیک، مزایای بسیاری از جمله پوشش طیف وسیع بیماران در گروه های مختلف سالمندان، بانوان باردار، بیماران واگیر و... که امکان مراجعه حضوری ندارند، همچنین افزایش کیفیت خدمات، کاهش هزینه ها، حذف رفت و آمدهای غیرضرور، دسترسی آسان و عادلانه به خدمات سلامت، جذب بیماران خارجی و... را دارد.

دوره آموزشی مداخلات مددکاران اجتماعی در عرصه خودکشی

به منظور اجرای برنامه کشوری پیشگیری از خودکشی، دوره آموزشی مداخلات مددکاران اجتماعی در عرصه خودکشی با تدریس دکتر اقبال ولد بیگی، دکتری مددکاری اجتماعی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی(ره) برای مددکاران اجتماعی دانشگاه در روزهای دوشنبه یکم و هشتم خرداد 1402 در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد.

برنامه ریزی برای برگزاری دوره کمک پرستاری دانشگاه

جلسه برنامه ریزی برای برگزاری دوره کمک پرستاری دانشگاه با حضور دکتر کامبیز مرادزاده، معاون آموزشی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه و کارشناسان آموزشی و سوپروایزرهای آموزشی دانشگاه در محل آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور در روز دوشنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1402 برگزار شد.

دکتر قناعتی: مرکز قلب تهران در زمینه تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروقی در کشور پیشگام است
افتتاح بخش پیوند قلب در بیمارستان مرکز قلب تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه مراسم افتتاح بخش پیوند قلب در بیمارستان مرکز قلب تهران گفت: این مرکز پیشرفته ترین مرکز تخصصی بیماری های قلب و عروقی است که در زمینه تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروقی در کشور پیشگام است.

دکتر قناعتی: در دولت سیزدهم بیشترین توجه به پرستاری و مامایی خواهد بود.
مراسم بزرگداشت روز ماما در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: در دولت سیزدهم بیشترین توجه به پرستاری و مامایی خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم بزرگداشت روز ماما گفت: باید شعار های "همه باهم از شواهد تا واقعیت" و "ماما، حامی سلامت خانواده و فرزندآوری" را تحقق ببخشیم.

دکتر قناعتی: اگر جان یک نفر را نجات دهیم گویی همه مردم را نجات داده ایم
اولین مراسم بزرگداشت روز بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: اگر جان یک نفر را نجات دهیم گویی همه مردم را نجات داده ایم

اولین مراسم بزرگداشت روز بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی تهران و تقدیر از خیرین این حوزه، روز دوشنبه هجدهم اردیبهشت 1402 در سالن ابن سینا دانشکده پزشکی، با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه و دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه برگزار شد.