31 مرداد 1403 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/04/24 - 07:13

صدور کارت معاینه طبی هوشمند برای آمبولانس های خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

برای آمبولانس های خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارت معاینه طبی هوشمند صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، با توجه به ابلاغ دستورالعمل صدور کارت هوشمند معاینه طبی آمبولانس ها، توسط معاونت فنی و عملیات، اداره آمبولانس های غیر از 115 سازمان اورژانس کشور و صدور پروانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرآیند صدور کارت معاینه طبی ناوگان آمبولانس خصوصی تحت پوشش نهایی شد و تمامی آمبولانس های فعال و معتبر مراکز، کارت معاینه طبی هوشمند دریافت کردند.

زهرا معبود مژدهی، کارشناس نظارت بر آمبولانس های دانشگاه اعلام کرد: فرآیند این اقدامات از زمان ابلاغ آئین نامه در بهمن ماه 1402 شروع شد. در فاز اولیه اجرای این دستورالعمل، ساماندهی خودروهای مراکز آمبولانس خصوصی در دستور کار بود. ابتدا تمامی آمبولانس های فعال در مراکز آمبولانس خصوصی بر اساس تیپ ( A-B )، از لحاظ فنی، تجهیزاتی و کنترل عفونت توسط کارشناسان آمبولانس و پرستاری مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مورد بررسی قرار گرفته و در صورت مطابقت با استانداردهای ابلاغی توسط مدیریت حراست دانشگاه کارت معاینه طبی هوشمند دارای QR code از جنس PVC صادر شد.
همچنین QR Code هر خودرو آمبولانس چاپ و روی بدنه آن نصب شده است. این کد قابلیت اسکن شدن توسط پلیس راهور را دارد، ضمنا گیرندگان خدمت می توانند با اسکن QR Code از اطلاعات آمبولانس شامل شماره پلاک/ تیپ آمبولانس/ نوع خودرو / سال ساخت  و کد ثبت شده در سامانه اطلاعات آمبولانس های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مطلع شده و از مطابقت آمبولانس با کارت معاینه طبی اطمینان حاصل کنند.

وی افزود: برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تهران روی ناوگان آمبولانس های مراکز بیمارستانی متمرکز شدیم و از مهر ماه سال 1402 بسیاری از نواقص زیر نظر مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و به همت مدیریت پرستاری و نقلیه بیمارستان ها برطرف شد و نواقص باقی مانده نیز به سرعت در حال مرتفع شدن هستند و در صورت ابلاغ دستورالعمل صدور کارت معاینه طبی هوشمند برای آمبولانس های مراکز بیمارستانیt آمادگی لازم برای صدور کارت معاینه طبی هوشمند برای آمبولانس های بیمارستانی را خواهیم داشت.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل

کارت معاینه طبی آمبولانس 2 کارت معاینه طبی آمبولانس 1