31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 11:55

صدور کارت معاینه طبی آمبولانس های مراکز خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402

واحد آمبولانس مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، برای تمامی آمبولانس های خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران کارت معاینه طبی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در جلسه ای که در روز شنبه 18 آذر 1402 با حضور دکتر خورشید وسکویی، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، دکتر مجتبی نیازی، معاون مدیر حوادث و فوریت های پزشکی، زهرا مژدهی، کارشناس واحد آمبولانس مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و موسسان مراکز آمبولانس خصوصی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ساختمان شفا تشکیل شد به آمبولانس های خصوصی تحت پوشش کارت معاینه طبی تحویل شد.

دکتر وسکویی با ابراز خرسندی از روند رو به بهبود این مراکز، از آمبولانس های خصوصی به عنوان بازوان سازمان اورژانس تهران ( 115) نام برد.

دکتر نیازی با اشاره به اساسنامه سازمان اورژانس کشور و مصوبات لازم الاجرا مبنی بر همکاری مراکز آمبولانس خصوصی در حوادث و فوریت ها، بر رعایت استانداردهای تجهیزات و وسایل مصرفی و اخذ کارت معاینه طبی تاکید کرد.

مژدهی در خصوص روند صدور کارت معاینه طبی توضیح داد و گفت: از اوایل مهرماه بازدیدهای اولیه به صورت فشرده شروع و پس از رفع نواقص توسط مراکز، بازدید مجدد در آبان ماه ادامه یافته و در نیمه آذر ماه کارت معاینه طبی برای آمبولانس های مراکز خصوصی صادر شده است.

نمایندگان مراکز آمبولانس خصوصی، مشکلات خود را درخصوص کمبود آمبولانس، قطعات یدکی، تجهیزات پزشکی و تعرفه حمل بیماران مطرح کردند و مدیریت مرکز حوادث و فوریت های پزشکی درخصوص پیگیری مشکلات موجود قول مساعدت لازم را داد.

پس از روال اداری، کارت های معاینه طبی به موسسین مراکز تحویل داده شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل
زلیخا محمدپور