دکتر سیفی: عفونتهای بیمارستانی از موضوعات مهم بیمارستانها در تمام دنیاست
جلسه آموزشی سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه روز دوشنبه بیست و چهارم مرداد 1401 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه آموزشی سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه روز دوشنبه بیست و چهارم مرداد 1401 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
دکتر سیفی، فلوشیپ عفونی عضو هییت علمی کمیته کنترل عفونت دانشگاه اظهار کرد: عفونتهای بیمارستانی از موضوعات مهم بیمارستانها در تمام دنیاست و این عفونت ها ایمنی و سلامت بیمارانی را که برای دریافت خدمات به مراکز درمانی مراجعه میکنند تهدید میکند. نظام مراقبت عفونتهای بیمارستانی برای داشتن اطلاعات صحیح در مورد این عفونتها و تلاش برای پیشگیری، کنترل و درمان به موقع آن ها در بیمارستانهای کشور در حال اجراست.
وی ادامه داد: یک جزء اساسی در بیماریابی این عفونتها استفاده از معیارهای استاندارد و تعاریف مشترک در بیمارستانها است. این معیارهای استاندارد در سطح جهانی توسط سازمانهای معتبری تبیین شده و در کشور ما نیز توسط وزارت بهداشت در کتاب نظام مراقبت عفونت های بیمارستانی ابلاغ شده است، ولی نیاز است همکاران واحدهای کنترل عفونت در نشستهای دورهای مانند آنچه امروز به همت معاونت درمان دانشگاه برگزار شد این اطلاعات مهم را مرور و بهروزرسانی کنند.
دکتر اسمعیل محمدنژاد، دانشیار دانشکده پرستاری و مامایی، در این جلسه گفت: اهمیت، اعتبار و امتیاز سنجه های محور پیشگیری و کنترل عفونت در اعتباربخشی نسل پنجم نسبت به چهار دوره قبلی بیشتر شده است. در سنجه های این دوره کنترل عفونت و CSSD در کنار هم دیده شد و این می تواند نویدی درخشان برای شناسایی و رهگیری بهتر برای عفونت SSI باشد. این واحد به عنوان قلب اتاق عمل باید در این دوره اعتباربخشی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. اکثرسنجه های کنترل عفونت در سطح یک اعتباربخشی قرار دارند و تاثیر این سنجه ها در نمره نهایی ایمنی بیمار کاملا محسوس و مشهود است. برای نهایی شدن سنجه های کنترل عفونت نیازمند کار تیمی، حمایت تیم رهبری و مدیریت است.
مهناز هادی پور: کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان هدف از برگزاری دوره آموزشی کنترل عفونت را توانمند سازی سوپروایزرهای کنترل عفونت در این زمینه مطرح کرد و گفت: توانمندسازی کارشناسان تاثیر بسزایی در عملکرد بهتر و رضایت مندی بیشتر بیماران خواهد داشت و اظهار امیدواری کرد در پایان این دوره کارشناسان با علم و تجربه بیشتر خواهند توانست قدم های موثرتری در راستای ارتقا نظام مراقبت عفونت بیمارستانی بردارند.
ارسال نظر