31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 12:02

دوره آموزشی تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبه های مختلف سلامت و امنیت غذایی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دوره آموزشی تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبه های مختلف سلامت و امنیت غذایی در روزهای دوشنبه 8 آبان و سه شنبه 9 آبان 1402 برای 300 نفر از کارکنان رده های مختلف اداری و بهداشتی درمانی ستادی و محیطی معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه و با همکاری دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
این دوره دارای 18 امتیاز آموزشی ضمن خدمت بود. این عنوان آموزشی برای اولین بار برای آشنایی کارکنان با نقش تغییرات اقلیمی بر سلامت برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
بهاره بهزادپور