29 شهریور 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/11/14 - 09:30

حضور معاونت درمان در همایش افتخارات و دستاوردها

مدیریت امور پرستاری معاونت درمان در همایش 45 سال افتخارات و دستاوردهای نظام سلامت کشور در روز جمعه 13 بهمن 1402 لباس های طراحی شده بیماران را به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، همایش 45 سال افتخارات و دستاوردهای نظام سلامت کشور هیأت یاران عاشورایی وزارت بهداشت در روز جمعه 13 بهمن 1402 در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه و فاطمه میربازغ، کارشناس مسئول آموزش کارکنان و فاطمه اوجاقلو، کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در این همایش، غرفه ای با هدف ارائه لباس های طراحی شده برای بیماران (لباس های شیردهی، ارتوپدی زنانه و مردانه، لباس بخش مردانه و زنانه، شلوار کولونوسکوپی) و مقاله منتشر شده در این زمینه به معاونت درمان اختصاص داده شد.
در حال حاضر بیمارستان شریعتی برای بیماران خود از این البسه استفاده می کند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی