معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

04 آذر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1401/06/06 - 10:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 249
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تاکید دکتر گنجعلی خان بر تلاش مضاعف در راستای ارتقا سلامت مادران

دکتر علی گنجعلی خان در جلسه کمیته دانشگاهی مرگ‌ و میر مادر بر تلاش مضاعف در راستای ارتقاء سلامت مادران به عنوان گامی موثر در اجرای بهینه مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته دانشگاهی مرگ‌ و میر مادر باردار با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر زینت قنبری، مدیر گروه آموزشی بیماری های زنان و زایمان، دکتر فهیمه قطبی زاده، معاون درمان گروه زنان و زایمان، مژگان اکبری، رئیس اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی، کارشناسان این اداره و سایر اعضای هیئت علمی گروه های زنان، بیهوشی، جراحی پیوند، گوارش، عفونی، پزشکی قانونی، ریه، قلب، نورولوژی و جراحی مغز و اعصاب چهارشنبه سی و یکم مرداد ماه 1401 در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر علی گنجعلی خان گفت: در همه گیری کووید 19 ، زنان باردار به دلیل بروز تغییرات گسترده در سیستم بدنی استعداد بیشتری در ابتلا به بیماری های عفونی دارند. مراجعه آنان به مراکز درمانی مختلف و دریافت درمان های متفاوت و گاهی اوقات ناقص سبب بروز مشکلات عدیده در مراقبت های بعدی آن ها می شود.
دکتر قطبی زاده معاون درمان گروه زنان گفت: کار تیمی منسجم و موثر از اجزای حیاتی درمان بیماران به ویژه مادران باردار است. از ارائه دهندگان خدمات پزشکی انتظار می رود تا با وجود کمبود پرسنل درمانی بهترین و موثرترین درمان را در زمان مناسب ارائه دهند. کار گروهی ستون اصلی هر تیم پزشکی در درمان است و هر عضو، برای دستیابی به یک هدف از پیش تعریف شده مشترک، باید به بهترین شکل ممکن عملکرد خود را انجام دهد و کمک کند؛ ما این مسئله را در عمل های جراحی پیوند اعضا که توسط اعضای مجرب گروه های گوارش و جراحی پیوند دانشگاه انجام می شود به عینیت دیده ایم.
اکبری گفت: در ادامه مسائل مربوط به روند درمان مادران باردار مبتلا به کووید 19، علائم سندرم آیزن منگر در مادران باردار و چالش های موجود در تصمیم گیری آن ها به ادامه بارداری، خونریزی های مغزی ناشی از دریافت بی حسی های اسپینال، اهمیت توجه به بروز سردردهای همراه و بالطبع ضرورت ارائه مراقبت های ریکاوری مستمر پس از دریافت این گونه بلوک های منطقه ای، نارسایی فولمینانت کبد در افراد مصرف کننده داروهای گیاهی، سندرم های میاستینیک ایجاد شده پس از مصرف داروهای ضد سل و ... را مطرح کرد.
پس از بحث و بررسی و ارائه نظرات اعضای کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادر، مهمترین موارد موثر و کلیدی در ارتقا سلامت مادران و کاهش مورتالیتی و موربیدیتی ایشان در سطح دانشگاه به صورت مصوبات جهت اجرا به تصویب رسید.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
  • کد خبر : 238729
کلمات کلیدی
فائزه  فهیمی
تهیه کننده:

فائزه فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه