• تاریخ انتشار : 1402/04/21 - 12:55

تاکید دکتر ناطقی مبنی بر تسریع توسعه فراهم آوری بافت دانشگاه

دکتر سعید ناطقی: باعث خوشنودی ماست که PMP دانشگاه از عدد 9 به بیش از 20 افزایش یافته است اما باید برنامه ریزی و تلاش صورت گیرد تا این عدد حفظ شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه ای درخصوص مرکز تحقیقات پیوند دانشگاه با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر سید جواد مرتضوی، رئیس مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور درمان دانشگاه، شاهین ساحلی، مدیر امور حقوقی دانشگاه، دکتر پیمانه گوران، معاون دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد ورسیدگی به شکایات دانشگاه، سیدعرفان ترکش، مشاور معاون درمان و دکتر فاطمه خزایی، رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان روز چهارشنبه بیست و یکم تیر 1402 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
دکتر سعید ناطقی بر تسریع در راه اندازی کلین روم دانشگاه تاکید کرد و گفت: باید تعرفه فراهم آوری در هیئت رئیسه مطرح و برای آن برنامه ریزی صورت گیرد. باعث خوشنودی ماست که PMP دانشگاه از عدد 9 به 20 افزایش یافته است اما باید برنامه ریزی و تلاش صورت گیرد تا این عدد حفظ شود.
دکتر مرتضوی درخصوص مرکز تحقیقات بافت و فراهم آوری نسوج (مرکز پژوهش، مرکز فراهم آوری و فرآوری) توضیحات و پیشنهاد اصلاح چارت سازمانی مرکز را ارائه کرد.

• گروه خبری : جلسات,اخبار معاونت درمان