• تاریخ انتشار : 1399/09/18 - 15:26

برگزاری وبینار آموزشی ملاحظات قانونی در پرستاری

با هماهنگی مدیریت امور پرستاری دانشگاه، دوره آموزشی ملاحظات قانونی در پرستاری از طریق شبکه مجازی درمان (Tritapp) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه آموزش مجازی ملاحظات قانونی در پرستاری با هماهنگی مدیریت امور پرستاری دانشگاه سه‌شنبه 18 آذر 1399 از طریق شبکه اجتماعی اختصاصی درمان (Tritapp) برگزار شد.

قانونی

سیده فاطمه میربازغ کارشناس آموزش مدیریت امور پرستاری در این خصوص گفت: دکتر سید فرزاد غفوریان مشاور معاون درمان در این وبینار که ویژه مدیران پرستاری و سوپروایزرهای بیمارستان‌های تابعه بود در محورهای تعریف قانون، سازمان‌های نظارت قانونی، قوانین و مقررات هیئت انتظامی پزشکی، تعاریف واژه‌ها، بیانیه حقوق بیمار، جرائم خاص حرفه و مثال‌های آن صحبت کرد. این دوره آموزشی با مجوز مرکز آموزش ضمن خدمت دانشگاه و دارای گواهی آموزشی بود.

• گروه خبری : وبینار,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
نجمه باهو