16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/10/18 - 12:55

برگزاری نخستین آزمون پایانی دوره‌های تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نخستین آزمون پایانی دوره‌های تکمیلی کمک پرستاری روز چهارشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۲ در تالار آزمون بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت مدیریت امور پرستاری معاونت درمان و مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور برگزار شد.
این مرکز برای نخستین بار در سطح کشور دوره‌های کمک پرستاری را در راستای ساماندهی کمک بهیاران و بیماریاران شاغل در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه‌ریزی و تدوین کرده بود؛ شرط حضور در این دوره؛ داشتن مدرک دیپلم، اشتغال به شغل کمک پرستاری و رضایت رئیس، مدیر و مدیر پرستاری بیمارستان و درخواست خود فرد بود.
شرکت‌کنندگان در دوره‌های عملی و تئوری «کمک پرستاری» و موفق در آزمون پایانی، می‌توانند از مزایای تغییر عنوان به کمک پرستار در حکم کارگزینی، شامل تعلق فوق‌العاده سختی شرایط کار و مشمول قانون ارتقای بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت بهره‌مند شوند.
شرط حضور در دوره اول آموزشی تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس کوریکولوم مصوب وزارت بهداشت بود که در قالب هفت گروه پنجاه نفره و بر اساس معیارهای معاونت درمان دانشگاه (سابقه خدمت، رضایت محل خدمت و...) انتخاب شدند و به این دوره راه یافتند. شاغلینی که موفق به اتمام دوره می‌شوند در پایان دوره گواهی‌نامه کمک پرستاری مرکز ملی مهارتی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت می‌کنند.
دوره‌های تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مؤسسه بهار امید و زندگی به‌عنوان مجری پروژه انجام شد، در انتها گواهی‌نامه تکمیلی کمک پرستاری اعطا می‌شود.
سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه به عنوان ارزیاب این دوره از سوی سازمان ملی مهارت وزارت بهداشت انتخاب و در زمان برگزاری ازمون حضور داشت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی