• تاریخ انتشار : 1400/04/28 - 08:04

برگزاری جلسه کمیته مرگ مادر باردار به همت معاونت درمان

جلسه کمیته مرگ مادر باردار به همت اداره مامایی معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته پرسشگری مرگ مادر باردار در بیمارستان صدیقه زهرا (س) به همت اداره مامایی و با حضور دکتر زینت قنبری مدیر گروه زنان و زایمان، دکتر فهیمه قطبی زاده دبیر علمی کمیته دانشگاهی مرگ مادر و معاون درمان گروه زنان و زایمان، دکتر اشرف آل یاسین، دکتر اشرف معینی و دکتر علی رضا سلیمی نیا اعضای تیم‌ پرسشگری مرگ مادر باردار متوفی، الهه خالونظری رئیس اداره مامایی و تیم درمانی بیمارستان صدیقه زهرا (س) یکشنبه 27 تیر 1400 در سالن G6 برگزار شد.

در این جلسه اعضای کمیته به بررسی علل مرگ مادر باردار پرداختند. فرآیند اعزام بیمار، کمبود تجهیزات تشخیصی تخصصی، الزام رضایت بیمار برای اقدامات تشخیصی، کامل بودن مستندات پرونده پزشکی از موارد موردبررسی در این کمیته بود.

• گروه خبری :
الهام  حق شناس