• تاریخ انتشار : 1401/03/09 - 16:15

برگزاری جلسه نظارتی با حضور کارشناسان نظارت بردرمان سرپایی

در جلسه نظارتی که با حضور کارشناسان نظارت بر درمان سرپایی برگزار شد در خصوص نحوه بازدید از درمانگاه ها با تاکید بر رعایت تعرفه توضیحات لازم داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، پیرو اجرای برنامه های نظارتی وزارت متبوع و بر اساس تحقق برنامه های عملیاتی در خصوص انجام بازدید از کلیه درمانگاه های حوزه نظارتی برای نظارت دقیق تر در اعمال تعرفه های مصوب سال 1401، جلسه ای روز دوشنبه هشتم خرداد 1401 در سالن اجتماعات این معاونت، با حضور کارشناس مسئول و کارشناسان واحد نظارت بر درمان مرکز بهداشت جنوب و شبکه های ری و اسلامشهر و کارشناسان اداره نظارت بردرمان سرپایی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه در خصوص نحوه بازدید از درمانگاه ها با تاکید بر رعایت تعرفه توضیحات لازم داده شد. همچنین چک لیست طراحی شده به منظور بازدید تعرفه ای از درمانگاه ها به کارشناسان نظارت تحویل داده شد. در خصوص نحوه محاسبه کد خدمات سرپایی در کتاب ارزش نسبی نیز توضیح داده شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی