برگزاری جلسه آموزشی تربیت مربی حمایت از نوزاد تازه متولدشده به همت معاونت درمان
جلسه آموزشی تربیت مربی حمایت از نوزاد تازه متولدشده به همت گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان ویژه فوق تخصصهای نوزادان مراکز تابعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دوره آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده HBB با هماهنگی گروه مادر، نوزاد و مامایی ستاد معاونت درمان و با حضور دکتر عباس حبیب الهی کارشناس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت و مربی کشوری HBB و الهه راستکار مربی کشوری HBB ویژه فوق تخصصهای نوزادان مراکز تابعه سهشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ برگزار شد.
دکتر عباس حبیباللهی گفت: انجام احیای بهموقع و صحیح نوزادان در آغاز تولد در سلامت نوزادان و پیشگیری از مرگ و عوارض درازمدت بسیار بااهمیت است. آمارهای بینالمللی و کشوری نشان میدهد بیش از 90 درصد نوزادان نیازمند حمایت و مراقبت با گامهای نخستین احیاء و نیز تهویه با فشار مثبت بهبود مییابند و نیاز به اقدام دیگری ندارند. این مسئله بیانگر این نکته است که دانش و مهارت عامل زایمان بهعنوان اولین فرد حاضر و در دسترس در زمان تولد نقشی اساسی در آغاز و ادامه مراقبتها ایفا میکند.
لیدا احمدی کارشناس نوزادان معاونت گفت: کارگاه تربیت مربی کمک به تنفس نوزاد ویژه فوق تخصصهای نوزادان مراکز تابعه با حضور مربیان کشوری این برنامه برگزار شد و سناریوهای مختلف زایمان از بهترین شرایط (نوزاد با وضعیت خوب به دنیا آمده و گریه میکند) تا بدترین حالت (نوزاد گریه نمیکند و برای شروع تنفس نیاز به تهویه کمکی دارد) بررسی شد و مقرر شد شرکتکنندگان کارگاههای آموزشی آبشاری بهصورت تعاملی، ایفای نقش و اجرای سناریو برای گروه هدف که شامل افرادی است که اولین مواجهه با نوزاد تازه به دنیا آمده رادارند و در روزهای نخست از وی مراقبت میکنند (متخصصین زنان، ماماها، دستیاران زنان و اطفال و ...) برگزار کنند.
الهه راستکار مدرس کشوری برنامه حمایت از نوزاد تازه متولدشده اقداماتی چون داشتن نقشه راه اورژانسی، آمادهسازی محیط اتاق زایمان، آمادهسازی تخت و تجهیزات موردنیاز احیاء نوزاد، شستشو و رعایت بهداشت دست را از موارد ضروری پیش از زایمان خواند.
ارسال نظر