16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1400/10/15 - 08:01

برگزاری اولین جلسه کمیته تخصصی بانک‌خون اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان

اولین جلسه کمیته تخصصی بانک‌خون اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان با حضور دکتر علیرضا عبداللهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه کمیته تخصصی بانک خون اداره امور آزمایشگاه‌های این معاونت با حضور دکتر علیرضا عبداللهی رئیس اداره آزمایشگاه ها، مسئولان فنی و روسای آزمایشگاه های بیمارستان های مرکز طبی کودکان، فارابی، شریعتی، سینا، امام خمینی (ره)، رازی و سایر آزمایشگاه ­های تابعه دانشگاه، شنبه یازدهم دی ماه 1400 برگزار شد.

در ابتدا، دکتر عبداللهی تشکیل کمیته‌های تخصصی را از اهداف برنامه‌های عملیاتی معاونت درمان دانست و بر تشکیل و  اجرایی شدن مصوبات آن به منظور ارتقای کیفی و کمی آزمایشگاه‌ها تاکید کرد.

در این جلسه علاوه بر نیازسنجی آموزش، در مورد سایر مشکلات و فرآیندهای جاری بانک‌های خون، بحث و بررسی صورت گرفت و راهکارهای اجرایی بر اساس خرد جمعی به منظور رفع و پیگیری‌ آن­ها مطرح شد.

• گروه خبری :
الهام  حق شناس