• تاریخ انتشار : 1401/02/20 - 11:28

برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاهی پیاده سازی کلینیک های مجازی به منظور بررسی ابعاد اجرایی

اولین جلسه شورای دانشگاهی پیاده سازی کلینیک های مجازی به منظور بررسی ابعاد اجرایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه شورای دانشگاهی پیاده سازی کلینیک های مجازی به منظور بررسی ابعاد اجرایی برنامه با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، نمایندگان معاونت درمان، نمایندگان بیمارستان های امام خمینی(ره)، روزبه، رازی، نمایندگان شرکت فناوران متین آسمان پارس و نمایندگان شرکت دکتر مایکو، روز دوشنبه نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۱ در ساختمان ستاد دانشگاه برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان ضمن بیان ضرورت پیاده سازی کلینیک های مجازی به منظور کاهش ازدحام بیماران در درمانگاه، تسریع و تسهیل در ارائه خدمت ویزیت سرپایی به بیماران، فراهم نمودن بستر مناسب جهت اجرای این برنامه را در دستور کار مراکز قرار داد.
وی از نمایندگان بیمارستان ها درخواست کرد مقدمات اجرای برنامه را در بیمارستان خود فراهم کرده و چالش‌ها و مشکلات اجرایی را به صورت مکتوب به معاونت درمان اعلام کنند.
دکتر رضایی نیز تدوین یک برنامه استراتژیک و طرح ­ریزی در خصوص اجرای برنامه را ضروری دانست.
وی یکی از ظرفیت های کلینیک مجازی را کاهش ازدحام در پذیرش کلینیک های بیمارستان بیان کرد و ارائه ویزیت سرپایی بعد از ترخیص و بعد از جراحی را از کارکردهای ارزشمند کلینیک مجازی دانست.
در ادامه دکتر میرزایی، رئیس گروه کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت معاونت درمان ضمن بیان وظایف و ماموریت های شورای دانشگاهی پیاده سازی کلینیک مجازی بر تدوین استانداردهای این ویزیت تاکید کرد.
در ادامه نمایندگان شرکت دکتر مایکو، ضمن مرور فرآیند اجرایی ویزیت از راه دور، به سوالات مطرح شده از سوی نمایندگان بیمارستانی پاسخ دادند.
دکتر مریم رادین منش، رییس اداره اقتصاد درمان معاونت درمان نیز در خصوص لزوم تعامل با سازمان‌های بیمه گر به منظور فراهم کردن امکان پوشش بیمه خدمت ویزیت از راه دور تاکید کرد.
در ادامه، نمایندگان بیمارستان ها، تجربیات، ‌چالش ها و پیشنهادها خود را در خصوص برنامه بیان کردند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی