• تاریخ انتشار : 1399/12/29 - 17:22

برگزاری آخرین نشست مدیر پرستاری دانشگاه با مدیران پرستاری مراکز تابعه در سال 99

آخرین نشست مدیر پرستاری دانشگاه با مدیران پرستاری مراکز تابعه در سال 99 با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، آخرین جلسه مدیران پرستاری بیمارستان‌ها در سال 99 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه، کارشناسان مدیریت امور پرستاری و مدیران پرستاری بیمارستان‌ها چهارشنبه 27 اسفند 99 برگزار شد.

در این جلسه دکتر علامه از زحمات شبانه‌روزی پرستاران در یک سال گذشته که در دوران سخت شیوع ویروس کرونا بود تقدیر کرد.

رنجبران نیز از زحمات کادر پرستاری در بیمارستان‌ها تشکر کرد.

ایمانیان گزارشی از ارزیابی مهارت‌های ارتباطی کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه داد.

مدیران پرستاری چالش‌ها و دغدغه‌های مربوط به واکسیناسیون، محاسبه امتیاز کارکرد در بخش‌های کرونا در آزمون استخدام پیمانی و... را بیان کردند و دکتر علامه و رنجبران به آن‌ها پاسخ دادند.

در این جلسه با اهدای لوح از زحمات مدیران پرستاری تقدیر شد.

• گروه خبری :
الهام  حق شناس