27 شهریور 1403 سه شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/06/21 - 09:24

برنامه های عملیاتی و شاخص محوری، ابزار مفیدی برای جهت دهی و هدفمندی عملکرد روزمره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اداره کیفیت و اعتباربخشی جلسه آموزش برنامه عملیاتی و شاخص ها را با حضور مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارشناسان معاونت درمان در روز سه شنبه 20 شهریور 1403 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار کرد.

در این جلسه سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان با تاکید بر اهمیت تسلط مدیران ارشد و میانی، به مفاهیم برنامه ریزی اشاره کرد و درخصوص چالش ها و راهکارهای موجود با شرکت کنندگان تبادل نظر کرد.
وی درخصوص نحوه تدوین و پایش برنامه های عملیاتی و شاخص ها مطالبی ارائه و بر نقش برنامه ریزی و شاخص محوری و موثر بودن ابزاری برای جهت دهی و هدفمندی عملکرد روزمره اشاره کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی