31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/04/20 - 06:11

بازدید کارشناس مسئول کنترل عفونت دانشگاه از بیمارستان امام زمان (عج)

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت دانشگاه روز سه شنبه 19 تیر 1403 از بیمارستان امام زمان (عج) بازدید کرد.

هادی پور گفت: هدف از بازدید از مراکز، آموزش و کمک به ارتقا بیمارستان است. برای ارتقا و رسیدن به هدف، باید آموزش ها بصورت مستمر ادامه یابد.

وی در خصوص تحلیل و مداخله در پیشگیری از عفونت های بیمارستانی گفت: کشیدن ران چارت برای آمار عفونت های بیمارستانی، تاثیر زیادی در مداخله صحیح در پیشگیری و بیماریابی صحیح دارد. بیمارستان ها تنها با کشیدن نمودار جریان می توانند موارد قابل اصلاح را پیگیری کنند.

کارشناس مسئول کنترل عفونت در این بازدید به اصلاح فرآیندها در اتاق عمل و اصلاح ساختاری این بخش تاکید کرد و گفت: اتاق عمل نقش مهمی در پیشگیری از عفونت بیمارستانی دارد و باید به آن اهمیت ویژه ای داده شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مهناز هادی پور