31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/02/18 - 08:22

بازدید کارشناس مسئول کنترل عفونت از بیمارستان نجمیه به مناسبت روز جهانی بهداشت دست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان در مراسم بهداشت دست بیمارستان نجمیه شرکت کرد.

وی در خصوص 15 اردیبهشت روز جهانی بهداشت دست گفت: پنجم ماه May هر سال توسط سازمان جهانی بهداشت به عنوان "روز جهانی بهداشت دست" نام گذاری شده است. تاثیرات بهداشت دست بر کنترل بسیاری از بیماری ها به نحوی شناخته شده است. مطالعات نشان می دهد در صورت آموزش همگانی بهداشت دست در یک جامعه می توان تعداد مبتلایان به بیماری های اسهالی و تنفسی (مانند سرماخوردگی) را به شدت کاهش داد؛ بنابر این توجه به بهداشت دست، می تواند تاثیر شگرفی بر کاهش بیماری های رایج و در پی آن، سلامت جسمی، روحی و اقتصادی جامعه داشته باشد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مهناز هادی پور