اهمیت غربالگری بدو تولد نوزادی در راستای تشخیص و درمان به هنگام بیماری های نوزادی
در زمینه بررسی و رفع چالش های موجود در اجرای بهینه برنامه غربالگری پاشنه پا و شنوایی سنجی نوزادان در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، نشست مشترکی با حضور کارشناسان و مسئولین حوزه بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در راستای بهبود ارائه خدمات به نوزادان در زمینه غربالگری و تشخیص به هنگام بیماری های بدو تولد نوزادی، نشست مشترکی با حضور متولیان اجرای برنامه در حوزه بهداشت و درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 21 شهریور 1403 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با حضور مژگان اکبری، مسئول گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان، افسانه محمودی، کارشناس سلامت نوزادان معاونت درمان، آنیتا پور رضوی، کارشناس طب ایرانی معاونت درمان، فائزه پور اقدامی، کارشناس اقتصاد درمان معاونت درمان، محسن حیدری، کارشناس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد، اهمیت اجرای برنامه های مرتبط با سلامت نوزادان در راستای دستیابی به جامعه سالم و جوان و عملیاتی کردن اهداف کلان قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مورد تاکید قرار گرفت.
مژگان اکبری ضمن تاکید بر اجرای عمده ترین برنامه های مرتبط با سلامت نوزادان در حوزه درمان، راهکارهایی را در راستای پیشبرد صحیح اهداف برنامه در بیمارستان ها ارائه کرد.
محسن حیدری ضمن ارائه گزارشی از موارد نیازمند اصلاح در اجرای برنامه غربالگری پاشنه پای نوزادان در بیمارستان های تحت پوشش، پیشنهاداتی را در زمینه تسهیل چالش های موجود در اجرای برنامه غربالگری پاشنه پا و شنوایی سنجی نوزادان در مراکز تحت پوشش دانشگاه ارائه کرد.
در پایان مهم ترین نتایج با هم اندیشی اعضای حاضر در جلسه در قالب مصوبه تصویب و در این خصوص هماهنگی های لازم با واحدهای مرتبط برای اجرای برنامه ها به عمل آمد.
ارسال به دوستان