16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/01 - 04:11

انتصاب دکتر مصطفی امینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر مصطفی امینی را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مصطفی امینی
با سلام و احترام
با توجه به پیشنهاد معاون محترم بهداشت دانشگاه و نظر به حسن سوابق جنابعالی در حوزه بهداشت، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری منصوب می شوید.
پیشبرد امور شبکه علاوه بر تسلط بر امور فنی و تخصصی، نیازمند جلب مشارکت نیروهای صدیق بهداشتی درمانی، هماهنگی با مقامات و مسئولین شهرستان و همکاری نزدیک با مدیران و کارشناسان معاونت بهداشتی می باشد. انتظار می رود با پیگیری اقدامات قبلی و استفاده از ظرفیت های موجود، برابر مقررات و ضوابط شرعی و قانونی و در هماهنگی کامل با معاونت محترم بهداشت دانشگاه، در ارتقائ سطح سلامت منطقه تحت پوشش اقدام نمایید.
توفیق روز افزون جنابعالی در نیل به اهداف فوق و خدمت به مردم شریف و فداکار شهرستان ری را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر حسین قناعتی

• گروه خبری : اخبار معاونت درمان