10 مرداد 1403 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/19 - 00:47

انتصاب دکتر سید محمد سادات کچویی به عنوان سرپرست دبیرخانه ستادگردشگری سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سید هاشم دریاباری، سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان در حکمی سید محمد سادات کچویی را به عنوان سرپرست دبیرخانه ستادگردشگری سلامت منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید محمد سادات کچویی
سلام علیکم

با احترام، با عنایت به شایستگی، تجربه و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان" سرپرست دبیرخانه ستادگردشگری سلامت" این مرکز منصوب می شوید. انتظار می رود با استفاده از توان کارشناسی ستاد، دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین سایر حوزه های فعال و مرتبط با گردشگری سلامت در زمینه های زیر تلاش ویژه مبذول فرمایید:

۱. ساماندهی واحد بیماران بین الملل در مراکز درمانی.
۲. تدوین آیین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط.
۳. سازماندهی نظام مند ثبت اطلاعات بیماران بین الملل مراجعه کننده به مراکز درمانی کشور
۴. اخذ مشارکت حداکثری از مجامع علمی و مدیران اجرایی در امر بهبود و توسعه صنعت گردشگری سلامت کشور
۵. ارتقاء همکاری های بین بخشی وزارت با سایر نهادهای مرتبط با گردشگری سلامت در جهت ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی ایران بعنوان یکی از کشورهای شناخته شده در صنعت گردشگری سلامت.
امید است در سایه الطاف الهی در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
دکتر سیدهاشم دریاباری
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان