31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/02/29 - 07:51

امکان سنجی دسترسی به سامانه بیمارستانی مرکز قلب تهران

جلسه امکان سنجی و بررسی روش های مختلف دسترسی به HIS بیمارستان مرکز قلب تهران با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی معاونت درمان، نمایندگان بیمارستان مرکز قلب تهران و کارشناسان معاونت درمان روز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه امکان سنجی و بررسی روش های مختلف دسترسی به HIS بیمارستان مرکز قلب تهران با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی معاونت درمان، نمایندگان بیمارستان مرکز قلب تهران و کارشناسان معاونت درمان روز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

این جلسه با هدف سنجش روش های مختلف دسترسی به داده های بیمارستانی با بررسی ابعاد مختلف از نظر میزان جامعیت و دقت دیتا و همچنین پاسخگویی به نیازمندی های آماری معاونت درمان مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر گنجعلی خان ضمن تاکید بر اهمیت دسترسی معاونت درمان به دیتاهای مراکز تابعه گفت: برای جلوگیری از تضییع حقوق بیماران و ارائه کنندگان خدمت، ایجاد یک منبع اطلاعاتی درست و به موقع برای تصمیم گیری های مدیریتی کمک کننده است.

وی افزود: ایجاد یک بستر مناسب برای دسترسی به دیتای مرکز، همکاری و تعامل شرکت پشتیبان سامانه بیمارستانی را نیز می طلبد.

در ادامه مهندس اکبر خطیب جو، کارشناس فناوری اطلاعات معاونت درمان درخصوص زیرساخت های لازم برای دسترسی به سامانه بیمارستانی توضیحاتی ارائه کرد.

نمایندگان مرکز و شرکت پشتیبان سامانه با توجه به شرایط موجود در بیمارستان نحوه امکان دسترسی به سامانه HIS را بازگو کردند.

جلسه با بیان پیشنهادات مختلف درخصوص نحوه پیاده سازی سرویس HIS ادامه یافت و چگونگی دسترسی به سامانه بیمارستانی مرکز قلب نهایی سازی شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,ویژه دانشگاه
مهرنوش عمادی