امضای تفاهم نامه همکاری انجام طرح های پژوهشی بین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده های پیراپزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و پرستاری و مامایی
جلسه ای با حضور دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه، دکتر هومن شهسواری، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر رضا صفدری، رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر محمد حسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر بهرام نیک منش، معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی و دکتر خورشید وسکویی، مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت درمان در روز دوشنبه 20 اسفند 1403 در دفتر معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، بر اساس نیازسنجی پژوهشی انجام شده در واحدهای مختلف معاونت درمان، مقرر شد تا از ظرفیت بالا و بالقوه دانشکده های مختلف دانشگاه برای انجام طرح های پژوهشی استفاده شود، لذا در این خصوص جلسه ای با حضور دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه، دکتر هومن شهسواری، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر رضا صفدری، رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر محمد حسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر بهرام نیک منش، معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی و دکتر خورشید وسکویی، مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت درمان در روز دوشنبه 20 اسفند 1403 در دفتر معاونت درمان برگزار شد.
دکتر بدو ضمن تشکر از روسای حاضر در جلسه درخصوص همکاری هایی که تا کنون با معاونت درمان داشتند، به اهمیت ارتباط با دانشکده ها در حوزه های لیدرشیپی، رگولاتوری، تدوین گایدلاین ها و دستورالعمل ها، کار کارشناسی و برونسپاری ها در حوزه های عملکرد و تخصص دانشکده ها، با توجه به نیاز معاونت درمان، اشاره کرد و این جلسه را فتح بابی برای ورود دانشکده ها به حوزه ستاد معاونت درمان در امور مذکور دانست.
دکتر صفدری ضمن استقبال از فرصت پیش آمده آن را ظرفیتی جدید برای توسعه آموزش دانشکده ها بیان کرد و گفت: دسترسی به اطلاعات و اجرای پژوه ها در راستای حرکت دانشگاه به سمت نسل های بالاتر الزامی است و اجرای پروژه های مشترک با معاونت درمان و کمک در تدوین پروتکل ها و نگاه قانونمند به ظرفیت های دو طرف باعث جلوگیری از هدر رفت منابع می شود. نگاه آکادمیک معاونت درمان به نفع دانشگاه است چراکه بستر کار را برای تربیت دانشجویان با توانمندی های بیشتر فراهم می کند.
دکتر جوابخت با بیان ایجاد ساختار معاونت درمان در دانشکده ها گفت: این مورد یکی از پیشنهاداتی است که سال های قبل هم مطرح شد اما نهایی نشده است اگر این زمینه فراهم شود اعضای هیات علمی و دانشجویان در مسیر تعامل بیشتر با حوزه درمان و بیمارستان ها قرار می گیرند حتی از رشته هایی مانند صنایع غذایی هم می توانند با انجام پروژه های مشترک در صدد حل مشکلات حوزه درمان و بیمارستان ها کمک نمایند. پیشنهاد دوم ایجاد بانک پروژه در معاونت درمان از پژوهش های انجام شده قبلی که به حوزه درمان مرتبط است، به نوعی می تواند به ترجمان دانش کمک نماید.
دکتر شهسواری با بیان پیچیدگی برقراری ارتباط در سیستم های بزرگ که تنها راه حل آن برقراری ارتباط و گفتمان مشترک بین دانشکده ها و ستادهای تصمیم گیر است گفت: از این فرصت باید استفاده صحیح شود تا ضمن حل مشکلات معاونت درمان در محیط های بالین دسترسی دانشجو به انجام پژوهش تسهیل و جمع آوری اطلاعات و نمونه گیری برای دانشجویان دانشکده ها تسهیل گردد. با توجه به دغدغه دانشکده به کیفیت خدمات در بالین این تسهیلگری از سوی معاونت درمان در بیمارستان ها صورت پذیرد.
همچنین دکتر نیک منش به ظرفیت موجود در دانشکده ها و استفاده از الگوی داروخانه های سیزده آبان در سایر خدمات مانند آزمایشگاه اشاره کرد و گفت: کمک به بیمارستان ها در پاسخ به نیازها و استفاده از ظرفیت های موجود در سطح دانشگاه است.
دکتر خورشید وسکویی، با بیان اینکه در جلسات حضوری با دانشکده های فوق، اهمیت موضوع، فهرست نیازهای پژوهشی و متن تفاهم نامه را مطرح کرد و این جلسه با حضور روسای سه دانشکده برای عقد تفاهم نامه پژوهشی با معاونت درمان برگزار شده است. با سایر دانشکده ها از جمله دانشکده بهداشت جلسه جداگانه ای با حضور روسای گروه های مختلف دانشکده، جلسات مشابه برگزار خواهد شد.
در پایان مفاد تفاهم نامه قرائت شد و پس از بحث و تبادل نظر بین اعضاء، تفاهم نامه های مذکور امضا شد.
ارسال نظر